Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Portrætkoncert med tidlig musik

AUG
18

Portrætkoncert med tidlig musik


Dato Torsdag d. 18. august 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Kildevældskirken, Ved Kildevældskirken 2, 2100 København Ø
Pris
50,00
Portrætkoncert med tidlig musik

Foreningen Tidlig Musik i Danmark (TMDK) og Kildevældskirken sætter i 2022 endnu engang fokus på den franske barokmusik med mindre spillede franske barokkomponister. Det sker ved tre portrætkoncerter. Hver koncert har en fransk komponist i fokus, og publikum vil få en unik mulighed til at fordybe sig og opleve flere facetter af den franske barokmusik og af den pågældende komponistens musikalske virke. 

Første gang er denne torsdag, hvor det gælder værker af komponisten Marin Marais (1656-1728). Han var især kendt for at lave musik for strygerinstrumentet viola da gamba – eller blot gambe - og var selv en anerkendt gambespiller med ansættelse ved Det Kongelige Kapel på Versailles.

Medvirkende ved koncerten er Mai Kamstrup Mogensen, traversfløjte, Kirsten Aage, blokfløjte, Adam Grauman, viola da gamba, og Søren Gleerup, cembalo.

Koncerterne er støttet en række fonde: Solistforeningen af 1921, Københavns  Musikudvalg, Østerbro lokaludvalg, Dansk Solistforbund, Statens kunstfond og William Demant Fonden.  

Entre kr. 50,-.