MAJ

Dato Fredag d. 20. maj 2022, kl. 15:00
Sted Ved Kildevældskirken 2, 2100 København Ø
Fællessang i krypten

Gå weekenden i møde med masser af sang. Sådan lyder tilbuddet fra Kildevældskirken, der frem til sommerferien afholder fem gange fællessang. Bag det nye initiativ står organist Stefán Arason

»Det er sundt at synge, og det er livsbekræftende at gøre det sammen. Derfor begynder vi nu med noget, der forhåbentlig kan blive en tradition, hvor man ganske uforpligtende kan være med i fællessangen,« siger Stefán Arason og fortsætter:

»Generelt har vi altid holdt af fællessangen og fællesskabet omkring sangen. Det er ikke tilfældigt, at både salmebogen og Højskolesangbogen bliver flittigt brugt – og når de ikke bliver det, står de fortsat tydeligt i vores bevidsthed. Sangen er med til at forbinde os med hinanden, slægterne og historien.«

Ved fællessangen i Kildevældskirken vil der udelukkende blive sunget sange fra Højskolesangbogen. Inden pausen er der Stefán Arason, der har udvalgt sangene, mens der efter pausen vil være mulighed for at foreslå sange.

»Fællessangen i Kildevældskirken ligger om fredagen. Det er den perfekte måde at gå ind i weekenden på,« siger Stefán Arason.