Dato Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 09:30 til kl. 10:45
Sted Kildevældskirken
Babysalmesang

Kan du lide at synge med dit barn? Vil du gerne give dig og dit barn en god oplevelse? Så er babysalmesang lige noget for jer.

Nu udbyder Kildevældskirken igen et hold i babysalmesang. Det er for babyer i alderen to-ti måneder.

Vi synger salmer og kendte børnesange og stimulerer børnenes høre- og synssanser. Der er ingen krav om, at du skal kunne synge eller kende alle salmerne.

Henover efteråret og vinteren mødes vi syv onsdage kl. 9.30-10.45. Første gange er onsdag den 26. oktober, og sidste gang er onsdag den 7. december.

Det koster kr. 150,- for alle otte gange. Der kan betales kontant eller på MobilePay på dagen. Vi mødes i kirken og slutter af med lidt kaffe og hygge i kirkens sideskib.

Ingrid Marie Forsell står for babysalmesangen.

Tilmelding skal ske via dette link.