Dato Søndag d. 29. januar 2023, kl. 16:00
Koncert med Ibrahim Electric

Der bliver gang i den, når den fandenivoldske danske trio Ibrahim Electric denne eftermiddag giver koncert i Kildevældskirken.

Trioen har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære nye orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tiderprovokerende musik har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem.

Ibrahim Electric har spillet på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på fire forskellige kontinenter — fra Shanghai til Vancouver, fra Monte-Carlo til Moskva og fra Varanger til Casablanca.

Trioen består af guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen.

Repertoiret trækker på forskellige referencer som jazz, funk, surf, afrobeat, 50'er rock 'n' roll, soul, blues, disco m.m... Alle disse musikalske referencer bliver blandet sammen til den klassiske Ibrahim Electric-gryderet, hvor grundelementerne stadig - ligesom da bandet startede for 10 år siden - er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

Der er gratis adgang.