MAR

Dato Tirsdag d. 21. marts 2023, kl. 19:00
Sted Kildevældskirken
Valgforsamling - suppleringsvalg til menighedsrådet

Der skal være suppleringsvalg til menighedsrådet ved Kildevældskirken. Der skal indvælges fire nye medlemmer og gerne to suppleanter.

Derfor bliver der denne aften afholdt valgforsamling med følgende dagsorden:

1. Velkomst ved valgbestyrelsen.
  2. Valg af dirigent.
  3. Formanden for menighedsrådet beskriver menighedsrådets opgaver, kompetencer og hidtidige arbejde.
  4. Opstilling af kandidater til menighedsrådet.
  5. Kandidaternes egen præsentation.
  6. Debat og mulighed for spørgsmål til kandidaterne.
  7. Gennemgang af afstemningsreglerne ved valgbestyrelsen.
  8. Skriftlig og hemmelig afstemning.
  9. Optælling af stemmer og annoncering af afstemningsresultatet ved valgbestyrelsen.
  10. Valg af stedfortrædere efter samme procedure.
  11. Valgbestyrelsen orienterer om resultatet af valgforsamlingen samt om muligheden for afstemningsvalg og fristen for at indlevere en kandidatliste.
  12. Eventuelt.
  13. Valgbestyrelsen indfører resultatet af valgforsamlingen i menighedsrådets beslutningsprotokol. Beslutningsprotokollen underskrives af valgbestyrelsen og dirigenten som afslutning på valgforsamlingen. Valgbestyrelsen sørger for, at resultatet af valgforsamlingen indtastes i Valgsystemet.