• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 7. april 2020, kl. 19:00

Denne koncert med "vore egne" indledes med Johann Sebastian Bachs skønne kantate for bas og orkester fra 1727. Meget tyder på, at Bach selv hold meget af dette værk. Ved denne koncert synges solistpartiet af Benjamin Molonfalean, der er uddannet sanger fra Det kongelige danske Musikkonservatorium og ansat som sanger ved Kildevældskirken.

Anden del af koncerten er Giovanni B. Pergolesis "Stabat Mater", som han komponerede i de sidste uger af sit liv og som lige siden har været en fast del af påskens musik i mange kirker rundt om i verden. Kildevældskirkens sopran Nikole Damgaard Sokianos og alt Henrike Henken synger solopartierne.

Cembalo og dirigent Martin Legène Jensen.

Nikole Damgaard Sokianos, Henrike Henken, Benjamin Molonfalean, Martin Legène Jensen
Sted Ved Kildevældskirken 2, 2100 København Ø
kr. 100,- (Pensionister kr. 80,-; Børn og unge under 18 år gratis adgang)