Tirsdag d. 10. november 2020, kl. 19:00

Denne aften får vi besøg af Naser Khader, der i kirkens krypt holder foredraget "Sådan blev vi kristne - en rejse i Jesus og Paulus fodspor".

Naser Khader kom som 11-årig til Danmark fra Syrien, og nærmest fra første dag blev han fascineret af danskernes forhold til Kristendommen. I sin bog ”Bekendelser fra en kulturkristen muslim” fra 2015 beskrev han mødet mellem sin arabiske baggrund og danskernes protestantisme, og få har som han formået at udfordre og skabe forbindelser mellem de to positioner – og taget slagene for det.

Siden Naser Khader i 2015 tog en Masteruddannelse i Teologi, har Naser Khaders interesse for Biblens historier kun vokset sig større, og da han for et par år siden stødte på en bog om apostlen Paulus, åbnedes hans øjne for et helt nyt perspektiv på Kristendommen.

I ”Sådan blev vi kristne – en rejse i Jesus’ og Paulus’ fodspor” fortæller Naser Khader historien om jøden Saulus, der i årene efter Jesus’ død forfølger de nye kristne. Men efter at have set Jesus i et drømmesyn bliver han omvendt, tager navnet Paulus og vier sit liv til at udbrede det kristne budskab.

Naser Khader: "Sådan blev vi kristne"
Naser Khader
Sted Kildevældskirken, Ved Kildevældskirken, 2100 København Ø