×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 25. september 2020, kl. 14:30

Mezzosopran Sigrid Matilda Thordsen og pianist Vitoria Robinson er en nyetableret dansk duo, som med deres koncerter ønsker at skabe en afslappende, nærværende atmosfære i salon stemning, hvor man vil nyde alt fra de store kendte operaklassikere til små charmerende franske sange og klaverstykker til danske sange fra det tyvende århundrede.

Denne salon vil både være for musikkenderen og for de, som ikke har noget kendskab til den klassiske musik eller opera. Det er en salon der, uden at gå på kompromis med stil og musik, ønsker at bryde de stive rammer og dertilhørende fordomme, der er forbundet med opera og klassisk musik. Koncerten vil ca vare en time men en lille pause i midten. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage til koncerten.

Programmet vil blandt andet byde på arier af W. A. Mozart og Bizet: Carmen, Sange af Berlioz og Debussy samt sange fra Poul Schierbecks Den Kinesiske Fløjte

Sigrid Matilda Thordsen (f. 1992) er en ung dansk Mezzosopran, netop færdiguddannet fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Susanna Eken. 

Hun har sunget som solist ved adskillige koncerter i blandt andet Copenhagen Opera Festival, Roskilde Bach Week, Copenhagen Golden Days Festival og pulsar festival, og synger et bredt repertoire af opera og lied. Hun har under sin tid på Dkdm været på masterclass med blandt andre operasanger Bo Skovhus, pianist Helmut Deutsch og operasanger Anne Sophie von Otter. 

Til efteråret søger hun videre på operaskoler i Danmark og udland. 

Victoria Robinson kommer oprindeligt fra Nordengland og flyttede til Denmark i 2018. Hun har tidligere studeret på The Royal Conservatoire of Scotland og har netop afsluttet sin kandidatuddannelse på Det kongelige Dansk Musikkonservatorium  kandidatuddannelse med højeste karakter. Victoria har bl.a studeret hos John Thwiates, Victor Sangiorgio, Amalie Malling og Jens Elvekjær. 

Victoria er en aktiv musiker og spiller ofte solokoncerter, kammermusikkoncerter og akkompagnerer. Hun har spillet koncerter i England, Skotland, Danmark og har senest været på en måneds lang koncert turné i Kina.

Victoria er en meget passioneret klaverunderviser og har over tolv års undervisningserfaring med elever på alle niveauer


Sangtimen: Opera-salon
Sted Kildevældskirken, Ved Kildevældskirken, 2100 København Ø