Kildevæld Sogns privatlivs- og persondatapolitik

 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

 

Kildevæld Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.  

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Indsamling af personoplysninger i Kildevæld Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det. 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Kildevælds Sogn har databehandleraftaler med Church Desk (vedrørende kalender og hjemmeside), der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Kildevæld Sogns vegne

COOKIES

Vi benytter cookies på hjemmesiden, som Church Desk står for.

Klik her http://www.km.dk/privatlivs-og-cookiepolitik/ og læs mere om Kirkeministeriets cookies og privatlivspolitik

DATAANSVARLIG OG KONTAKTPERSON

Kildevæld Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Enhver har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er registret om en, ligesom alle data til hver en tid kan kræves rettet eller fjernet. Dette kan ske ved henvendelse til kordegn og kommunikationsmedarbejder Kirsten Baunegaard på kiba@km.dk. Er der registreret forkerte data eller anden grund til indsigelser, kan der rettes henvendelse samme sted.  Klage over Kildevæld Sogns behandling af persondata kan i påkommende tilfælde indgives til Datatilsynet.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. 

Senest opdateret 10. august 2018